.

.

Търтей вана за монтиране на дръжка безплатен монтаж издънка ръчно заснемане на парапет вана, за да поддържа баланса за възрастни аксесоари за баня

Търтей вана за монтиране на дръжка безплатен монтаж издънка ръчно заснемане на парапет вана, за да поддържа баланса за възрастни аксесоари за баня

BGN 6.00
BGN 6.10
-2 %

Наличност
Налично


Характеристики :
1. дъното нещастници са произведени от високо композитен внос на материал, който има характеристиките на лека деформация, устойчивост на стареене, маслостойкости и кислотостойкости.
2. търтей приема вакуумную структура тип замък, само трябва леко да се върти на 60 градуса , може да бъдат здраво адсорбирована на стената, няма нужда да се копае или да използвате лепило, не оставя следи по стената. Той има силно засмукване (една издънка може да бъде максимален товар 7,5 кг), е само на 3 секунди за монтаж и демонтаж, и той за многократна употреба.
3. Супер издънка с проста форма и стилен рафт, не само лесна за инсталиране, сигурна и стабилна производителност, но и украсява домашна среда.
4. смогите да бъде установено веднага на повърхността на грапавост плоска : правилна керамични плочки, стъкло, неръждаема стомана, на повърхността на метални декоративни, пластмасова декоративна повърхност, хладилници, перални машини и друга повърхност, покритие от метал.
5.с 3 M самозалепваща се плоча, може да се използва върху дървени отделках, видоизменени плитках, сплъстената стъкло,боядисани стени.
Инструкции за инсталиране :
1.Уверете се, че стените са чисти и гладки, първо почистете зоната на контакт със суха кърпа или хартиена кърпа.
2. Кликнете върху присоску,за да издънка плътно прилегала към повърхността на стената.
3. Лесен за това да се заключва, с всасыванием въртене по посока на часовниковата стрелка 60 градуса, след като чуете звука, след това инсталацията приключи.

Спецификация

Тип:
Двухсекционный
Номер На Модела:
парапет за вана
търговска марка:
САНГЕМАМА
Характеристика:
Еко-Содружественный
Материал:
Пластмаса

Те също купуват с този продукт