.

.

Общ дъждобран, изглаждат време на щит, пластмасова прозрачна мрежа за детска количка Babyzen YOYO

Общ дъждобран, изглаждат време на щит, пластмасова прозрачна мрежа за детска количка Babyzen YOYO

BGN 14.21

Наличност
Налично


Watching Гледане На Ведио ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑
Клиентите, Които Са Купили Този Продукт Също Са Купили Му
Описание на специална настройка, изключително продажба общ изглаждат време на щит, дъждобран, пластмасова прозрачна мрежа, за Babyzen YOYO / YOYO PLUS + Stroller функция прозрачна пластмаса може да побере детска количка Yoyo само помага за предпазване на бебето от дъжд, сняг, вятър и студ край цвят : случаен (край хитрец може да се различават в зависимост от партида от продукта) описание на продукта този изглаждат време на щит количка побира само детска количка yoyo. Това помага за предпазване на бебето от дъжд, сняг, вятър и студено време. Тъкане на двете страни предоставя изобилие от вентилация.
В пакета е включено : мушама * 1 Съвместимост : той е подходящ за YOYO YOYO Plus + Stroller Забележка : 1. Този предмет-аксесоари OEM, а не марка Babyzen YOYO , а не оригиналната марка. 2. Цветът На Контура : (Сив/Черен/Камуфлаж) Случаен. (Снимката е предназначена само за справки.). Nonsupport посочете цвят. Снимка
Документ
За Обратна Връзка/ Гаранция
1. Всички продукти са 100% съвсем нов и тествани, преди да изпрати.
2. задоволително удовлетвореност на клиента-това е крайната цел на магазин Awatop. ако сте доволни от нашите продукти. моля, оставете ни на върха 5 звезди.
3.Ако имате проблем или въпрос, по отношение на вашата транзакция, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отзиви.
4.цялата електронна поща ще отвечена в рамките на 1 работен ден. ако не получите нашия отговор.

Спецификация

Материал:
Пластмаса
Възрастова Група:
10-12М,4-6М,7-9 М,19-24 МИЛИОНА,13-18М,2-3ТИ, 0-3М
Тип:
Дъждобран
документ:
ASTM
търговска марка:
ДЖИМИ ТУ
Номер На Модела:
YY10

Те също купуват с този продукт