.

.

Япония GOOT Repair Tools KS-30R бърз топлинна траен електрически поялник вход 220V мощност 30 W

Япония GOOT Repair Tools KS-30R бърз топлинна траен електрически поялник вход 220V мощност 30 W

BGN 26.88

Наличност
Налично


Други горещи продажба заваръчни материали, моля, посетете тези линкове :
Руски купувачи, моля посочете пълното име! Пълно име - това е вашето име + името на отца + фамилия.
Произход : продуктите Japan GOOT не само са популярни в Япония, но и имат повече от 60 агенти в Азия, Европа, Африка, Океания и Америка. GOOT е усъвършенствана технология на производството, качеството на продуктите-това е съвършенство, издръжливост, с която други евтини продукти не могат да се сравняват. Описание KS-30 R : Номинално напрежение : 220 VAC, 50/60 Hz мощност : 30 W, дължина : 205 mm нето Тегло : 45 грама висококачествен, издръжлив поялник е лесен за използване и експлоатация, не се уморява.
Всички снимки са реални снимки :
Забележка за доставка :
Време за доставка в много страни обикновено е 15-45 работни дни (Русия 15-60 работни дни, Бразилия 25-80 работни дни ), с изключение на празнични дни.
Въпреки това, какъв модел на доставка се спрете, моля, доверете ни се. Ние ще изберем най-добрата модел перевозкы на пратката и пошлем извън детайл в рамките на 2 дни (с изключение на празници), след подтверженной на вашата компенсация. Ще получите колет навреме.
Трябва да сте отговорни за плащането на мита и почистване на митниците, ако има тарифи.
БЕЛЕЖКА :
ВСЯКАКВИ ПОВРЕДИ ПО ВРЕМЕ НА ИНСТАЛАЦИЯТА НЕ СА НАШАТА ОТГОВОРНОСТ И НЕ СА ОБХВАНАТИ ОТ ГАРАНЦИЯ. МОЛЯ, ПРОВЕРЕТЕ СЪВМЕСТИМОСТТА, ПРЕДИ ДА КУПИТЕ.
Обратна връзка : ние ще направим всичко възможно, за да ви оставя бърз положителен отзив в знак на признателност за вашата покупка.

Спецификация

Размери:
Дължина-205мм
Стабилност На Температурата:
Отлично
Номер На Модела:
ЧЕНГЕ-30Р
Входно Напрежение:
220V
Изходна Мощност:
30 W
Име:
Поялник GOOT

Те също купуват с този продукт