.

.

Jumbo Flounder Plush мека играчка кукла на животното от Little Mermaid Plush Toys 24-27 СМ

Jumbo Flounder Plush мека играчка кукла на животното от Little Mermaid Plush Toys 24-27 СМ

BGN 25.58

Наличност
Налично


Скъпа Моя Клиент,
Моля, обърнете внимание на това :
Всички неща в нашия магазин, ако те идват с размери, моля, оставете това, което може да бъде разликата от 2 до 5 см от различни измервания. Ние ще оценим Ви за разбирането. Моля, нека не ни отрицателна обратна връзка или открит дебат поради разлика в това.
И, моля, приемете, че ще има някаква разлика в цвят, поради друг начин за фотографиране. Моля, нека не ни отрицателната обратна връзка, когато разликата е ясна.
Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да подобри всеки продукт в нашия магазин. Но ако това се случи, че материалът не е на склад, поради промяна на материалните запаси, моля, ние ще бъдем благодарни за вашето разбиране по този въпрос.
За Продукта
Всички наши продукти са същите, като на снимките. (Моля, имайте предвид, че при фотографиране ще бъде една малка разлика се дължи на светлината.) Това, което виждате, е това, което получаваш. Ако много те е грижа за подробности, моля, вижте нашите подробни снимки възможно най-добре. Ние се опитваме с всички сили да ви предложим изчерпателни снимки на нашия продукт.
За Адреса На Доставка
Моля, уверете се, че на адреса, който сте посочили при поставяне на поръчки в Aliexpress.com това е правилно. Ние ще ви изпратим стоката на адреса, се изучава цялата съвкупност на Aliexpress.com. Ако се случи така, че искате да смените адреса, моля, пишете ни на Aliexpress.com забележка към поръчка.
За Начините На Плащане
Ние приемаме Alipay Набирателни, Western Union, T/T(банков превод) и Money Gram. Можете да изберете някоя от тези начини на плащане и да поиска от нас да ви изпратим на плащането.
За Пакет
Всички наши продукти ще бъдат проверявани, преди да изпратите и добре опаковани в случай, че те да бъдат повредени при изпращането.

Спецификация

Характеристики:
Кино и телевизия, и меки плюшени
търговска марка:
comealot
Предупреждение:
Да Не се избелва
Пол:
Унисекс
Възрастова Група:
2-4 години
Материал:
Плюш
Размери:
24см

Те също купуват с този продукт