.

.

25 in1 12x постепенен цветен филтър +държач на филтър+ 9шт преходни пръстен+ сенник за обектив обектив +2 своята практика за Cokin P

25 in1 12x постепенен цветен филтър +държач на филтър+ 9шт преходни пръстен+ сенник за обектив обектив +2 своята практика за Cokin P

BGN 35.00
BGN 49.58
-29 %

Наличност
Налично

Описание на продукта
Въведение :
Цифрови професионални фотографи и ентусиазирани любители на високо ценят стойността на непреработена прихващане, тъй като те добре знаят, че всяка софтуерна манипулация ще доведе до загуба на качеството на изображението. Същите смятат, че много от ефектите на кокс не могат да бъдат получени на компютър, независимо от производителността на софтуера. Това е особено вярно по отношение на всички ефекти, свързани с управление на осветление (поляризация на светлината, баланс на светлината, настройка на яркостта и т.н.), Където качеството на изображение зависи изцяло от опит в работата със светлина по време на снимане.
Ето защо повечето от тях сега се съчетават използването на тези филтри с постпродакшн-работата. Филтри не само предоставят незаменима подкрепа, но и позволяват да се спести значително време при постпродакшн-работа софтуер.
Контролирайте светлината и цвета директно на вашите необработени снимки по време на снимане;
Запазете качеството на вашите изображения, без да е прекалено постпродакшн работа;
Създаване на специфични ефекти, като спестяване на време на вашия компютър.
Един и същ филтър за всичките си лещи, просто вместо преходни пръстен.
На ротационен принцип, плъзнете, децистрируйте във всички посоки, за по-голяма прецизност и креативност.
За набор от филтри Cokin 24шт
(Трета страна), съвместима с поредица от Cokin P.
Постепенно филтър е задължителна за цифрови потребители, защото на цифров сензор, за разлика от филма,, е с много ниска скорост на затвора експозиция.

Спецификация

Пакет:
ДА
Номер На Модела:
комплект филтри
търговска марка:
Иннива
Тип:
25 1
Място на произход на стоките:
Китай (Континентален)
Калибър:
49-82мм
is_customized:
Yes

Те също купуват с този продукт