.

.

CD4060 Dream Light САМ Kit Electronic Забавни Suite подарък за Рожден Ден Dreamy Suite Electronic САМ Kit

CD4060 Dream Light САМ Kit Electronic Забавни Suite подарък за Рожден Ден Dreamy Suite Electronic САМ Kit

BGN 3.18

Наличност
Налично


1. Описание.
1>. Първо трябва да се установи минимален компонент, компоненти трябва да бъдат инсталирани партии : първо поставете 3-8 компоненти, след заваряване на тези компоненти отрежете пина компоненти, след това поставете следващата партида компоненти в следващата партида процеса на инсталиране, докато не загрузятся на всички компоненти.
2>. Не поставяйте твърде много, за да вмъкнете компонент, в случай на повреда на компоненти. Правилният подход е да се използват инструменти за предварителна обработка на форми на Сондата компонента,които гарантират, че този компонент може да бъде успешно монтиран на платката.
3>. компонент пресече платката на Сватбата,в случай на предотвратяване на падането на компонент, поради силата на тежестта, можете да се огъват корен компонент на заваръчната площ от 120 градуса.
4>. време на заваряване трябва да се следи в продължение на 2-3 секунди,ако ютията е при висока температура, след това се изискваше кратко време на сватбата,напротив, ако то при ниска температура, след това се изисква дълго време. Моля, обърнете внимание , че той не е подходящ, когато температурата на желязо е твърде висока или твърде ниска, в противен случай той лесно ще навреди на компоненти или платката.
5>. електролитни кондензатори е разделен на положителна и отрицателна, дълъг болт с положителен.
6>. проучете внимателно всяка подробност, в случай на грешка.
2. Списък на компонентите.
Забележка : в комплекта не гнезда USB и жакове IC.

Спецификация

търговска марка:
IS
Работна Температура:
-20 ~ 60
подаване на напрежение:
5V
is_customized:
Yes
Номер На Модела:
Набор от светлина мечти CD4060
Тип:
Логически Интегрални Схеми
Състояние:
НОВО
Мощност На Разсейване:
Няма
Приложение:
Електронна Схема

Те също купуват с този продукт