.

.

Gread A+13.3 лаптоп lcd led екран матричен дисплей B133HTN01. 1 1920*1080 FHD edp 30pin non touch 30pins

Gread A+13.3 лаптоп lcd led екран матричен дисплей B133HTN01. 1 1920*1080 FHD edp 30pin non touch 30pins

BGN 88.00

Наличност
Налично


Моля, обърнете внимание : моля, напишете вашия компютър марка, модел и имате нужда от LCD модел преди плащане, ние проверяваме продукти, от които имате нужда, и след това ще ви изпратим! Благодарим ви, че избрахте нашите продукти! Купувачите обръщат внимание на :
1.
Получаване на стоката в същото време ще ви напомня още веднъж отвори преди експресна товар форма, външен вид, количество, подписана проверки. Например : няма да се отрази ли промяна в използването, особено течни кристали, без да се повреди, независимо от това, дали броят на поръчки и фактури ви в действителност. Ако възникнат въпроси, както и всичко, с изпращача, трябва да незабавно да провери ситуацията и да информира на куриера или отхвърляне на проблемните детайли.
2.
Вие се регистрирате за стоки, така и стоки служба за сигурност по подразбиране. Експрес-ляв пратката причинена от появата на никакви деформации във външния вид щети, брой несъответствия и затова аз не съм отговорен
3.
Получаване на стоката моля не забравяйте за навременното завършване потвърдена тест
4.
Когато получавате стоката, особено в деня на теста на екрана. (Някои екрани-това не е нашата отговорност, за да продавачи екрани просто сжимали, ще се появят синини. Не инсталирайте и Не използвайте статични торби с прах, на прах ще влезе подсвеченные черни петна. Така че освен на екрана се появи ярка линия, черно-бяло, на другата не се покрива от гаранцията Huaping range)
5. клиентът безусловно връщане аз ще ви таксува 20% заплащане на обезщетение (собствени причини на клиента за връщане, и няма проблеми с качеството) превоз :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.

Спецификация

Приложение:
Лаптоп
търговска марка:
CSZOJ
Съвместим Марка:
Гъвкав Екран
Приложение:
Лаптоп
Размер На Екрана:
13.3
Разделителна способност:
1920*1080
Интерфейс:
30pins
Качество:
100% опитайте добре
Тип На Екрана:
TFT активен гланц Steyn
УВЕДОМЛЕНИЕ:
Моля, запишете си модела на вашия лаптоп, модел на вашия LCD екран

Те също купуват с този продукт