.

.

Подгонянный Non-Slip голям текстурирана повърхност с пълен равна подложка за мишка, Подложка за мишка, трайни голяма игри 220X180X2mm..

Подгонянный Non-Slip голям текстурирана повърхност с пълен равна подложка за мишка, Подложка за мишка, трайни голяма игри 220X180X2mm..

BGN 3.74

Наличност
Налично


Специална забележка : ние приемаме създаването на продукта, докато ни изпращате любимите си снимки. Например : семейни снимки, игри, герои, животни, интересни и т.н.
1. Доставка ние често изпращаме на стоки в рамките на 3 работни дни след вашето плащане.Ние искаме да ви своевременно получават любимите си храни, моля, уверете се, че вашият адрес е правилен. 2. Грузящ в нормални условия, нашия режим на прехода за пакет стълб кит обикновен малък плюс, ако имате нужда от други видове транспорт, моля свържете се с нас, ние ще ви предоставим с преференциални удобен транспорт. 3. възстановяване на всички храни, преди да изпратите проверени, ако не сте доволни от продуктите, които купувате,можете да замените даден продукт, преди да изпратите, ако върнете продукт след доставка, за доставка на купувача.Уверете се, че продуктът не е повреден и т.н.
4. свържете се с нас
Ако имате някакви въпроси относно вашата поръчка ,моля свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, с изключение на почивните и празнични дни.
5. обратна връзка
Ако удовлетворяетесь с нашите продукти и услуги, моля дайте ни обратна връзка 5 звезди, ако отговарят на всяко неудовлетворение, моля свържете се с нас преди да изляза обратна връзка, ние ще направи най-доброто ни за да ви помогне да разреши проблема си. Благодарим ви!

Спецификация

търговска марка:
Mairuige
Материал:
Дъвка
Статут На Продукти:
Склад
Стил:
топъл
Номер На Модела:
2141
Пакет:
ДА
Цвят:
Както е показано на фигура
Стил:
Аниме
Спецификация:
180*220*2mm
Цени на едро:
Поддръжка
направени по поръчка:
Поддръжка

Те също купуват с този продукт