.

.

B-A01 / GNP-01 / RX-01 / IL-03C1 spa ozone generator & heat pump ozonizer & hot вана ozone units

B-A01 / GNP-01 / RX-01 / IL-03C1 spa ozone generator & heat pump ozonizer & hot вана ozone units

BGN 98.00
BGN 110.40
-11 %

Наличност
Налично


спа озоновия генератор и топлинна помпа озонатор и озоновые инсталация
Озонатор коронного освобождаване от отговорност за много видове горещи вани
Този озоновия блок (понякога на етикета гласи - ИНКОРПОРИРУЙТЕ озонатор B-A01 / GNP-01 / RX-01 / IL-03 C1) се използва в много китайски спа-салони за красота (winer amc, jazzi, monalisa, spaserve) и може да се използва като пряк заместител или за подобна замяна за други спа компании .
12 волта променлив ток
50/60 Hz
Всичко за Озоне :
Какво прави Озонът в горещите вани
Намалява нуждата от високи дози химични помага за унищожаване на бактерии, вируси, водорасли, мая се окислява други замърсители намалява миризмата и хлорамины удължава срока на експлоатация на оборудване за намаляване на времето за поддръжка и разходите Озонът се почистват по естествен начин
Други Предимства
Озонът също се окислява сапун, дезодорант, лак за коса, одеколони, козметика, парфюми, лосион за тяло, крем за ръце, лосион за тен, слюнка и урина. Озонът, използван съвместно с дезинфектант, помага за унищожаване на патогенните бактерии, микроби и вируси, а също така да окисляват органичните замърсители. Озонът освобождава разход на хлор и бром, като по този начин им за постоянно повторна употреба. Озонът в крайна сметка повишава ефективността на хлор и бром, както и алтернативни системи за дезинфекция.
За поддържане на остатъчен съдържание може да се наложи по-малко хлор или бром. При съчетание на озон и на хлор или бром качеството на водата ще е значително по-добре, отколкото използването само на хлор или бром.

Спецификация

Номер На Модела:
B-А01
Материал:
Пластмаса

Те също купуват с този продукт